Циљеви Креативизма: Религије са четири димензије

Градимо Нови свет. Ми КРЕАТОРИ смо градитељи. Наша идеја је изградити свет толико бољи и супериорнији од овог у којем живимо, да ћемо ући у историју као револуционари који су повели свет у Златно доба човечанства.

Бит наше религије почива на четири начела: здрав Ум у здравом телу у здравом друштву и здравој средини. Зато КРЕАТИВИЗАМ називамо религијом са четири димензије.

Далекосежан. Наш програм је толико далекосежан, детаљан и револуционаран да његове импликације неће бити у потпуности схваћене још неко време.

Пословица „Здрав дух у здравом телу” Вам је можда већ позната, то је идеја начина живота још из доба старих Грка. Ми ту темељну идеју проширујемо на идеју здравог друштва, здраве расе и здраве средине на планети Земљи. Та филозофија је базична догма наше религије. Надаље, наше размишљање је глобалне природе и обухвата читаву планету Земљу.

Наше Златно правило. Иако смо јако поносни на сва достигнућа Беле расе током историје и развоја цивилизације, нисмо поносни на садашњи кукавички и идиотски положај данашње генерације која се довела у ово деградирајуће стање. Ипак, Бела раса је Елита природе, најузвишеније биће које је природа произвела током еона еволуције. Ми КРЕАТОРИ, који смо део те Елите, смо изузетно заинтересовани за добробит и будућност Беле расе. Желимо је сачувати, не толико због оног шта она представља у тренутном стању, већ због њеног изузетног потенцијала који се може остварити ако раса свесно крене еугенским узлазним путем. Наш програм и наше веровање садржи оно што је најбоље за Белу расу како би она могла остварити свој огроман потенцијал, што је заправо и њена судбина. Зато наше Златно правило гласи: шта је добро за Белу расу – то је највећа врлина, шта је лоше за Белу расу – то је највећи грех. Златно правило је једно од главних темеља нашег веровања, како је наглашено и у нашој првој књизи ВЕЧНА РЕЛИГИЈА ПРИРОДЕ.

Оживљавање и откупљење Беле расе. Бели човек је јако креативан. Он је највећи градитељ свих времена. Он је изградио светске цивилизације и светска царства. Оно што Бела раса може учинити колективно и уз добру организацију је заправо феноменално. Циљ је Цркве Креатора развити и остварити тај велики потенцијал. Под оживљавањем и откупљењем Беле расе мислимо на оживљавање тог њеног огромног потенцијала. Остварити оно што је најбоље за Белу расу је наш узвишени циљ, који нема цену, и за који смо спремни учинити све што је потребно.

Светска револуција долази. Свиђало се то нама или не, (ми КРЕАТОРИ је прихватамо), велика револуција се спрема. Тај предстојећи преврат ће тренутно стање у потпуности променити. Надолазећа револуција ће човечанство или дегенерисати у положај неприлагођених бедника, или ће га повести у Златно доба супер-човека те у блиставу будућност иза тога. Ми КРЕАТОРИ смо окренути ка будућности и зато је предвиђамо и планирамо како би се ми, наша деца и наш будуће генерације могле радовати бељем и светлијем свету каквога сада не можемо нити замислити.

Ми намеравамо изградити тај будући свет. Он ће отприлике овако изгледати:

Сјајнији свет у којем ће живети предивни, здрави људи. Свет без рака и карцинома. Свет без срчаних болести. Свет у којем ће бити важније очување здравља него лечење болести и у којем ће одлично здравље бити правило, а не изузетак. То намеравамо остварити кроз програм којег називамо Здрав живот. Посветићемо неколико поглавља овој теми. У тој будућности ће коефицијент интелигенције просечног човека сваке генерације бити све већи. Свет у којем нема психичких болесника и психијатријских установа. Чист свет у којем неће бити загађивање природне средине. Свет у којем нема криминала, у којем жена или дете могу слободно шетати улицама у било које доба ноћи или дана, свет закона и реда; свет без сиромаштва; свет без незапослености, свет у којем ће људима бити осигуран посао целог животног века који ће бити дужи него данас. Иако, морам нагласити да није толико суштина у томе да се продужи животни век, него да се повећа квалитет живота и поправи здравље колико је то год могуће. Продужени животни век ће бити само додатна бенефиција побољшаног начина живота.

Решени расни проблеми. У будућем свету каквог ми предвиђамо неће бити расних проблема, језичних баријера ни братоубилачких ратова. Неће бити пренасељености нити глади. Неће бити несташица хране, енергије и других ресурса. Сви ће живти у обиљу. Сретан, богат и испуњен живот ће бити доступан свима.

Свет без празноверја. Ми видимо свет у којем ће празноверје, страх од пакла и сличног, бити заборављени скупа са празноверјем наших варварских предака. Неће више бити зарађивања на празноверју од стране преваранта који манипулишу умовима лаковерних људи. Радујемо се свету у којем ће родитељи подизати предивну, добру и паметну децу у економској сигурности. Родитељи ће моћи реално очекивати да ће и њихова деца имати исто такве животне услове када одрасту.

Претварање снова у стварност. То је будући свет којег КРЕАТИВИЗАМ предвиђа. Мислите да је то немогуће? Фантазија? Утопија сањара? Можда. Али ми такав свет желимо изградити а не само предвиђати. Нисмо само сањарски визионари, ми имамо разрађене планове, реалистичне програме и борбену веру за остварење тог света. И ти си део тог програма, мој драги бели расни друже. Уз твоју помоћ, не само да то можемо учинити, него ми то морамо учинити и учинићемо. То је наша религија, наша вера, разлог нашег постојања. Остани уз нас до задње странице, задње речи ове БИБЛИЈЕ БЕЛОГ ЧОВЕКА и сазнаћеш како ћемо то учинити, зашто се то мора направити, те како можеш постати значајан учесник у најузбудљивијем и најкреативнијем историјском подухвату.

* * * * *

Данашњи свет је у преврату. Већ смо навели како се већ припрема драстична револуција, револуција коју нисмо ми започели. Кроз историју, највећи је проблем са већином револуција тај што су биле без изизетка деструктивне и иза себе остављале само смрт, уништење и анархију. Како би заштитили нашу децу и њихове наследнике од такве катастрофе, важно је развити наде и планове ЦРКВЕ КРЕАТОРА. То је религиозни програм каквог Бела раса није никада развила током 6000 година своје брилијантне, али трагичне историје.

Болесни свет. Ако погледамо свет кроз задњу четвртину 20. века, можемо приметити да се ради о врло болесном свету. Физичке болести, умне болести, духовне болести, болести друштва, болести економије. Свет је расно и еугенички болестан. Не само да болести владају у свим набројаним сегментима него се стање и погоршава из године у годину, а никакво решење се не назире. Такво је стање посебно у „цивилизованом“ делу света, који заправо обухвата Белу расу.

Физичке болести. Рак је тренутно највећи убица не само одраслих него и деце. Срчане болести, рак и остале дегенеративне болести односе више живота него икад, са алармантном тенденцијом раста. Болнички и медицински трошкови вртоглаво расту и нико не зна како ће се то завршити. Људи узимају све више таблета и лекова а без резултата, заправо, стање им се само погоршава. Психијатријске болнице су такође пренатрпане као што никад у историји нису биле. Као што рекох, људи су болесни телом и духом те постају све болеснији.

Неуспех медицинске науке. „Прихваћене“, „ортодоксне медицинске методе“ нису решиле проблем. Заправо, као што се показало после, оне су само повећале проблем.

Али не очајавајте. Ми следбеници Цркве Креатора имамо детаљно и потпуно решење. Зато Вам се исплати саслушати нас до краја и након тога се посветити остварењу Златног доба којег смо претходно спомињали. Будите отвореног ума и наставити читање. И надасве, размишљајте.

Болести економије. Под тим мислимо на следећи проблем. Рекли смо да свет пати од болесне економије и да се стање погоршава. Погледајмо Америку, још увек најмоћнију и најутицајнију земљу на свету, земљу о каквој заостали народи још увек могу само сањати. Док јој још увек многи завиде, она (непромишљено) субвенционише преко 120 земаља и помаже: а) умножавање и експлозиван раст популације заосталих раса, б) одвести своју будућност у пропаст и банкрот. Иако је Америка број 1 у свету, и она пати од болесне економије а стање постаје све горе. Национални дуг јој досеже астрономске износе и стално се убрзано повећава, што може довести једино до економског колапса и безвредне валуте. Незапосленост и издвајања за социјалну заштиту расту темпом који се не може пратити. Такво стање додатно погоршава издајничка влада која охрабрује паразите, којима је лакше и профитабилније да се размножавају на социјалној помоћи, него да приређују (особито црнцима). Залихе горива су нам такође смањене тако да се наша зависност од увоза ресурса из непријатељских земаља драстично повећава сваке године. Цене расту, инфлација је све гора, а решења ниоткуд.

Можемо наводити статистичке податке али они ће бити застарели пре него што се изда ова књига. И не желимо о томе беспотребно расправљати него само изнети чињенице о тренутном стању. То је стање каквог сте вероватно и сами свесни, а оно је – да су Америка и остатак света болесни – и све болеснији из дана у дан. Трећина светске популације већ гладује, док гледамо експлозију раста популације у исто време, која сада досеже бројку од 4 милијарде и расте дупло у све краћим интервалима. Ово не може дуго потрајати. Већ се осећају назнаке надолазећег преврата, који ће доћи са сигурношћу као што сунце излази на истоку сваког јутра.

Болести образовања. Ако се осврнемо на подручје образовања видећемо да наше школе, училишта и факултети никада до сада нису били у таквом хаосу. Након што су Врховни суд и влада наметнуле тирански програм присилног превожења деце у удаљене школе и наредили интеграцију са другим расама, наш образовни програм се почео распадати. Уместо да школе буду место где ће деца у миру учити и припремити се за будућност, оне су постале место сукоба, криминала, наркотика; место очаја како за учитеље тако и за ученике. Са гледишта родитеља, школе су постале као обавезни затвори у које морају слати своју децу пет пута недељно и то о свом великом и растућем трошку. У таквим затворима контролисаним од стране државе, родитељи могу очекивати да деца неће научити ништа корисно, али ће се упознати са криминалом, дрогама, псовкама и групама насилних и полу-дивљачких црнаца.

Факултети су погубни за младе људе, а скупи за родитеље. У тој фази образовања њихове деце родитељи могу очекивати да ће банкротирати у року 4-8 година а да им деца неће добити примерено образовање. Шта могу очекивати да ће њихова деца научити? Као прво, биће изложени масовном програму загађења мозга који промовише расно мешање. У њихове младе умове ће настојати усадити мисао да се требају мешати и женити са црнцима. Не само да ће их учити да су исти као црнци, него да су црнци чак супериорнији од Беле расе. Рећи ће им да се требају срамити свог славног белог наследства и наметаће им снажан комплекс кривице, јер ће им константно понављати да је Бела раса крива за све неправде почињене у свету, а да су црнци и све обојене расе заправо прави „хероји“. Учи ће их да мрзе своје родитеље, своје бело наслеђе и своју расу. Рећи ће им да су идеје, обичаји и традиције њихових родитеља и предака застарели, а понекад их чак и исмевавати. Укратко, учи ће их да воле Јевреје и црнце, а да мрзе своју племениту Белу расу.

Уништене моралне вредности. Наведено није све што родитељи могу очекивати након што пожртвовано пошаљу своју децу на факултете. Све што сте учили своју децу о моралним вредностима они ће оповргнути. Можете очекивати и промену особних навика и изгледа код ваше деце, која ће вероватно попримити изглед дугокосих хипија, сличних мајмунима. Можете бити сигурни да ће ваша деца доћи у додир са дрогом, а велике су шансе да постану зависници и да ће им то уништити животе. Многи могу очекивати да ће им деца дипломирати, а да чак не знају ни правилно читати ни писати.

Претерано висока цена. За све ово родитељи ће морати платити високу цену у погледу финансијских тешкоћа, емоционалног стреса и штете која ће бити нанети њиховим најдражима – деци.

Данашње образовање није добро, и постаје све горе. Већ прихваћени приступи нису решили проблем, само су га погоршали.

Еугеника. Уз све болести које смо спомињали, можда нам је највећа штета учињена на подручју расе и генетике. Ако се садашњи тренд настави, Бела раса, најузвишенија природна креација, биолошки ће бити избрисана и истребљена кроз једну или две надолазеће генерације. Сви смо већ чули о популацијској експлозији, али оно што се толико не спомиње је чињеница да је припадника Беле расе све мање и прети јој изумирање, док је обојених све више; црнаца, Мексиканаца, Хиндуса, Кинеза, мешанаца из Јужне Африке и стотине других.

Раст популације обојених раса. Зашто се то догађа? Зато што Бела раса има добротворну политику субвенционисања у облику хране, медицинске и индустријске технологије, новчане помоћи и дарова, све на трошак и штету Беле расе а у корист раста популације обојених раса. Као што ћемо видети касније, таквом политиком практично извршавамо самоубиство. Последице такве политике ће бити пропаст цивилизације, и свет изгладнелих, грабежљивих обојених раса, свет хаоса, глади и анархије. Наговештај таквог света могу већ данас видети они који држе очи отворене. Хаити, Индија, бивши белгијски Конго из којег је бели човек протеран од стране властите (јеврејске) владе у Белгији су само неколико примера. Цела Африка северно од Родезије и Јужно Афричке Републике кипи од анархије, глади и расне дегенерације. Ако наставе овом лудачком политиком, чак и Родезија и ЈАР ће пропасти и вратити се џунгли. У тренутку писања ове књиге, уз помоћ Енглеске и Америке спољене политике, те издаје изнутра, и Родезију су већ заузели црнци.

Стална генетска дегенерација. Морамо споменути још један фактор који је важан за расну дегенерацију човечанства а особито Беле расе. Чак и у самој Белој раси континуирано долази до пропадања генетског квалитете расе. Чак и оним припадницима Беле расе који нису били контаминирани мешањем са другим, нижим расама, генетски потенцијал пропада. Зашто? Због неразумних начела које смо прихватили у медицини, политици, образовању и посебно у религији.

И тако смо дошли до саме сржи проблема. Свет је болестан у свим главним подручјима које смо малопре набројили, првенствено зато што је наше размишљање било, и још је увек, болесно. Мозак Беле расе је постао хронично болестан, у ствари суицидалан.

Болесни умови чине срж проблема. Наша главна претпоставка коју ћемо још неколико пута понављати и истакнути кроз књигу је: већина наших проблема су изазвани погрешним начином размишљања. Решење свих тих проблема треба тражити у промени начина размишљања.

Сетите се нашег примарног циља којег смо споменули на почетку: здрав ум у здравом телу у здравом друштву и здравој средини. Једино ако то све третирамо као целину, моћи ћемо решити наше проблеме. У складу с тим, ми КРЕАТОРИ смо одлучили започети са умом. Прво што морамо учинити је исправити наше размишљање, те почети здраво и разумно размишљати. Морамо разбистрити наше умове и ослободити их загађења и контаминације која их заслепљује и парализује. Све док то не учинимо, не можемо логично и разумно размишљати. На пример, вековима пре Колумба готово сви су веровали да је Земља равна. Све док им ту идеју нису избили из главе, помисао да је Земља округла није им уопште падала на памет. Тек након што су прихватили чињеницу да је Земља округла, ослобођен је пут ка другим открићима и напретку у навигацији, истраживањима и даљњем ширењу хоризонта белог човека.

Запели смо са самоубилачким идејама. Док год су нашу умови пуни болесних, самоубилачких и самим тиме погрешних идеја, нећемо постићи готово никакав напредак на подручју медицине, религије и еугенике, подручјима који су од виталне важности за опстанак Беле расе, али и целе цивилизације. Понављамо да досадашње прихваћене идеје о раси и религији нису решиле проблеме, чак супротно, додатно су закомпликовале ситуацију.

Детоксикација ума белог човека. Једна од сврха ове књиге је да излече ум белог човека и ослободи га од свог смећа и глупости које је слушао индоктринацијом болесном религијом и погрешним образовањем кроз миленијуме. Друга сврха је да након тог чишћења, ум научимо здравом, конструктивном и креативном размишљању, те истинитим идејама које су утемељене на вечним и непромењивим Законима Природе.

Наша религија са четири димензије. Већ смо рекли да нам је циљ изградити бољи свет на начелима Здрав ум у здравом телу у здравом друштву и здравој средини. Такође смо напоменули да ћемо почети са умом. Како бисмо то учинили, кренућемо заобилазним путем и започети од средине; да би сазнали како можемо учинити наше тело здравим.

Отровни лекови базирани на модерној „медицини“. Сви желимо имати здраво тело, зар не? Желимо имати тело без болести; рака, срчаних проблема, дегенеративних болести које су куга данашњице, зар не? У првом делу ове књиге открићемо вам како је то већ данас могуће, без употребе лекова, радијације, операција и осталих метода модерне медицине. Такође ћемо вам открити како су Америчко здравствено удружење (А.М.А – American Medical Association), Америчка управа за храну и лијекове (F.D.A – U.S. Food and Drug Administration) и Америчка удруга за лијечење рака (А.C.S. – American Cancer Society) заједно са осталим институцијама и медијима покренули кампању како би заташкали постојање таквог лечења и ућуткали оне који случајно нешто открију.

Здрав Живот (Salubrous Living) – наша филозофија здравља. У првом делу ове књиге ћемо говорити пуно о здрављу али и историјској теми, чистој и здравој средини. То двоје чини важан део наше филозофије преживљавања, ширења и побољшања Беле расе. Ми је називамо филозофијом потпуног здравља, Здрав Живот.

Пре него наставимо говорити о Здравом Животу и здрављу, посветићемо следећа два поглавља представљању неколико фундаменталних природних начела, а која се тичу наших живота. То ће бити полазна тачка за многа начела која ћемо спомињати касније.

Pin It on Pinterest