Креативизам и Креатори – Шта јесмо а шта нисмо

КРЕАТИВИСТИЧКО ВЕРОВАЊЕ #68

БИБЛИЈА БЕЛОГ ЧОВЕКА, Бен Класен

У хармонији са природом. КРЕАТИВИЗАМ је првенствено разуман, здрав приступ животу у хармонији са вечним законима природе. То је комбинација филозофије, велтаншаунг, дисциплине и религије. Његов темељни дизајн је начин живљења за Белу расу и само Белу расу. Обухвата сваку животну фазу и животне активности од колевке па до гроба. То је религија са четири димензије чији се фундаментални приступ темељи на идеји здравог разума у здравом телу у здравом друштву и здравој околини. Настојимо обухватити комплетан спектар живљења. Брига о нашој раси је изнад свега, те је ово заиста прва права расна религија коју је Бела раса икад имала.

Изградити бољи свет. За разлику од бројних покрета и филозофија које су харале светом, ово је конструктивна религија. Не критикује и не руши са циљем да би била нихилистичка. Када погледамо на комунизам, хипијевски покрет, хришћанство и друге јеврејске осмишљене покрете, видећемо да је њихова енергија усмерена према уништавању установљеног реда без иједне конструктивне идеје о мењању тог реда на боље, или градњи бољег света.

Нихилистични јеврејски комунизам. Комунизам постоји већ више од шездесет година у Русији и њеним сателитима. Све што је постигао су паклени концентрациони логори пуни тужних, уплашених становника који нису у могућности користити богате природне ресурсе славне земље, која би под белим поретком и Креативизмом уживала у истинском просперитету и добром животу.

Дегенеративни. Хипи покрет, пролазни феномен (такође су га Јевреји инспирисали), је такође одбацио све пређашње искуство и установљени систем, али без позитивног програма како решити било који од многобројних проблема друштва. Деградирао је наше младе људе у прљаве, бесциљне и очајне индивидуе. Једини наизглед позитиван аспект тог покрета је да је прогласио тежњу да се „вратимо природи”, али то није онај повратак какав смо ми КРЕАТОРИ замислили. Њихове идеје о „повратку у природу” су дегенерисале живот, попут животиња, или још горе. Попут пацова боравили су у тунелима, напуштеним рудницима, старим колибама или на отвореном. Генерално ти хипици су живели у прљавштини, неопрани, необријани и запуштени, водили су начин живота на који ми КРЕАТОРИ гледамо са гађењем и презиром.

Утопили се у фантазији. Слично томе, хришћанство, док је рушило „светски“ поредак, није дошло ни до једне конструктивне идеје или предлога како изградити бољи свет. Потпуно је избегавало ситуацију наговарајући своје следбенике да уместо тога побегну у свет снова, свет фантазије и потроше своје животе на припрему за „загробни живот”, за свет духова који је постојао само у дивљој машти јеврејских пискарала. Нигде у јеврејској библији се не појављује ни један конструктиван савет како изградити боље друштво, који тип власти је најбољи, како зарадити за живот, како водити пословање или било који други конструктивни савет о мноштву других стварних проблема с којима се суочава просечни појединац. Што је најгоре, хришћанство је уништило идеју расних вредности, чинећи глупог црнца који је прихватио њихову кобну филозофију далеко супериорнијим од креативних белих људи попут нпр. Дарвина или Едисона који нису веровали у такве глупости.

Све јеврејске филозофије деструктивне су за Белу расу. Укратко, већина (ако не и све) распрострањених јеврејских филозофија су постале моћне и утицајне због тога што су деструктивне. Њихова главна премиса је да је много лакше спалити и уништити грађевину него је изградити. Резонирају да спаљивањем грађевине могу привући много пажње и утицаја за себе, а све то само са неколико шибица и мало бензина.

Креативни, динамични, конструктивни. Ми из ЦРКВЕ КРЕАТОРА смо антитеза, чиста супротност свим тим јеврејским покретима и идејама. Ми смо градитељи. Ми смо конструктивни у нашем приступу. Ми смо продуктивни, енергични, маштовити и креативни, те утеловљујмо све врлине које красе Белу расу хиљадама година, коју је нажалост уништила јеврејска пошаст већ код појаве првих цивилизација.

Препознати и уништити нашег непријатеља. Нажалост, док славна Бела раса у својој мукотрпној прошлости никада није потпуно препознала ни разумела ту пошаст, јадна од сретних и конструктивних особина КРЕАТИВИЗМА је да препознаје, разуме и промовише динамичан програм за уништење те опаке пошасти, који ће је темељно искоренити и заувек ослободити човечанство од ње.

Утемељен на раси. Али након тога имамо одрживи, динамични и практични програм за изградњу новог света Беле расе, у којем је кључна фраза здрав разум у здравом телу у здравом друштву и здравој околини.

У сажетку можемо са поносом рећи о КРЕАТИВИЗМУ:

1. То је расна религија која утеловљује најбоље вредности из генетике, филозофије, економије, уметности, књижевности, медицине, етике, екологије и свих других аспеката живота које је Бела раса акумулирала кроз искуство током миленијума.

2. То је покрет за опстанак, ширење и напредак Беле расе и само Беле расе.

3. Његов кључни критеријум је: Шта је најбоље за Белу расу. Шта је добро за Белу расу је највећа врлина, шта је лоше за Белу расу је највећи грех.

4. Уместо изопачења умова наших следбеника веровањима у ванземаљски фантомски свет, наша се религија усредила на живот на овој земљи, једином подручју на којем је познато да је човек икад постојао, духовно или на било који други начин. Тежимо учинити живот на овој земљи богатијим, испуњеним и задовољнијим од било које друге цивилизације која је икада постојала.

5. Премда се концентришемо на садашњост, од посебне важности су нам историја и будућност наше расе. Сматрамо нашу расу дугим, бескрајним златним ланцем у којем смо ми само једна карика. Ми поштујемо наше престижне претке, те планирамо и припремамо долазак наше далеко супериорне генерације у будућности.

6. КРЕАТИВИЗАМ је тако дизајниран да Белој раси омогући опстанак, просперитет и напредак за наредних милијон година.

7. То можемо поуздано тврдити јер је КРЕАТИВИЗАМ утемељен на вечним законима природе за своје преживљавање, за опстанак и преживљавање најбољих из наше расе. То је много боље него да се темељи на болесном веровању јеврејске религије, која промовише опстанак и ширење најгорих елемената наше расе на штету најбољих.

Pin It on Pinterest