Мисија Белих беретки: безбедност Цркве и самоодбрана

I. Основни задатак Белих беретки, јесте пружити заштиту члановима и власништву.
II. Секундарни задатак Белих беретки, јесте припремити чланове за активну и ефикасну самоодбрану.
III. Како би остварили своје задатке, Беле беретке морају:

а) Организовати се у мале, уско везане примарне јединице (са минимално два, и максимално десет, оптимално пет чланова), у складу са пирамидалном структуром примарних јединица описаном у магазину Racial Loyalty бр. 55.

б) Стећи знање у законској самоодбрани и увек следити ова правила:

1.) Никада не веруј полицији или другим владиним агентима. Они су функционери под контролом наших непријатеља.

2.) Никад их не пуштај у објекат без налога, увек тражи да ти покажу налог.

3.) Уколико си задржан против своје воље, тражи да ти кажу јеси ли ухапшен и под којом оптужбом.

4.) Уколико си ухапшен, одби да одговараш на било каква питања и тражи адвоката. Ипак, никад не веруј ни адвокату, посебно ако те саветује да прекршиш било које од ових десет основних правила законске самообране.

5.) Кад те ЗОГ испитује, ћутање је најбоља одбрана.

6.) Потисни жељу да „испричаш своју верзију догађаја”.

7.) Никада не признај кривицу.

8.) Никада не сарађуј са ЗОГ-ом.

9.) Никада немој издати Креатора – сваки Креатор је твој друг.

10.) Упамти: ништа велико није стечено без жртава. Прогон и патња су неизбежне препреке на нашем путу према победи. Морамо их надвладати кроз преданост и опрезност. Нека те визија бељег и лепшег света надахне и води кроз све муке, очај и трновит пут према заједничкој победи.

Самообразујте се у одржавању физичке спремности, борилачким вештинама, техникама прве помоћи, комуницирању с полицијом и оружаној самоодбрани. Легално поседујте неко оружје и упознајте се са његовим коришћењем.

IV. Сви тренутни потези Белих беретки морају бити у оквирима „оправдане самоодбране” и у складу са законом. Не упуштајте се у незаконите активности или методе! Свако ко делује ван граница „оправдане самоодбране” и ван закона може бити сматран провокатором или убаченим агентом и може бити избачен из организације.
V. Само чланови организације могу постати део Белих беретки.
VI. Иако оријентисане према нашој омладини као најенергичнијим бранитељима наше расе, Беле беретке немају добну границу за чланство. Али, сваки члан мора бити физички и психички способан обављати своје дужности ефикасно. Наш главни циљ је обновити белачку милитантност – вољу за борбом за нашу расу и одбрану једине, истинске и револуционарне белачке расне религије – Креативизам!

Pin It on Pinterest