Немачка: Не-бели у једној генерацији

Трећа свестка инвазија на Немачку која је у току ће довести до стварања небелих генерација између 20 и 30 година у року само од четири године, а небелачка већина се може очекивати у будућности. Реч је о подацима нове статистичке анализе засноване на званичним подацима немачког пописа становништва .

Анализа коју се спровео професор Адорјан Ковач са Гетеовог универзитета у Франкфурту на Мајни, објављена је у Европском магазину под насловом „Истина о избегличкој кризи“ (Wahrheiten zur Flüchtlingskrise).

Професор Ковач је рекао да заговорници садашње „до сада невиђене имиграције“, као што је Ангела Меркел, тврде да су „један, два или три милиона само неколико у поређењу са 79 – 80 милиона колико их тренутно живи у Немачкој.

Оваква тврдња, каже професор Ковач, је једноставно погрешна, јер не узима у обзир демографску доб која утиче на прилив.

Он даље утиче да бројке које је објавио Немачки савезни уред за мигације и избеглице (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge, или BAMF) показује да су не-бели  упадачи искључиво ограничени на особе у добу између 20 и 35 година, или чак и млађе.

Много прецизнија слика о приливу може се добити упоређивањем са већ постојећим немачким становништвом унутар те старосне групе, каже професор Ковач.

Другим речима, садашње аутохтоно-европско-немачко становништво старости између 25-30 година, искључујучи нови талас освајача, износи 11,5 милиона људи.

Радећи са грубим цифрама око милион освајача који сваке године долазе у Немачку, током неколико наредних година – стварна цифра може бити и већа – разумно је очекивати да укупан број „тражилаца азила“ у Немачкој буде између три и четири милиона до 2020. године.

То је само врх леденог брега. Претпостављајући, каже професор Ковач, да ће само половина тог броја заиста добити азил и остати у Немачкој, то значи да ће до 2020. године бити око два милиона успешних кандидата.

„Чињеница да су већина такозваних тражилаца азила мушкарци, значи да ће у скоро већини случајева бити доста успешних понуда за поновно спајање породица.“

„То ће додатно значити између три и осам  посебно додатних особа по успешном тражиоцу азила, што значи да ће до 2020. године укупан број ове групе бити већи од осам милиона.“

Чињеница да су тренутно само 11,5 милиона европских Немаца у старосној групи од 20 до 30 година значи да ће до 2020. – бели Немци бити права мањина у овој старосној категорији.

„Од 23 милиона људи у овој земљи који су између 20 и 35 година, око 11,5 милиона има миграциони контекст у року од пет година“, каже професор Ковач.

Штавише, виша стопа наталитета имиграната „није чак ни била укључена“, наставио је он.

„Мораш да мислиш унапред 30 година. Ако је већина, то јест више од 50% оних који сада живе у Немачкој, старијих који ће умрети за то време, није потребна имагинација да би се добила идеја о саставу будућег Немачког становништва.“

Закључак је неизбежан: или ће Немачка предузети политичке кораке како би зауставила и преокренула садашњу трећу светску инвазију, или ће постати већинска земља обојених унутар само једне генерације.

Pin It on Pinterest