Rahowa! Ова планета је цела наша!

Епилог

Уочи претећег генетског нестанка Беле расе, широм света управо се шири нови облик свести Белаца. То је реализација онога што Креативизам проповеда још од 1973. године, а то јесте:

а) Ми, Белци, суочени смо са расним ратом за опстанак на планети Земљи.

б) Све остале расе су наши природни расни непријатељи у тој борби за опстанак.

ц) Јевреји имају водећу и оркестрирајућу улогу у том безобзирног геноцидном рату против беле расе.

д) Хришћанске цркве су њихови највећи савезници и најопасније оружје у подкопавању Беле расе.

е) Расни свети рат под победоносном заставом једине, истинске и револуционарне белачке расне религије – Креативизам – је једино спасење за Белу расу.

У концепту под називом RАHОWА! објединили смо начела, филозофију и борбени слоган за активни програм који може и мора извући Белу расу из положаја у којем се налази.

RАHОWА! је једна реч која обухвата укупне циљеве и програм не само нас Креатора, већ целокупне Беле расе, а то је: Прихватамо изазов. Крећемо у тотални рат против наших расних непријатеља широм света – политички, војнички, финансијски, морално и религијски. У ствари, сматрамо га срцем наше вере, и најсветијим начелом од свих. Сматрамо га светим ратом до завршетка – расним светим ратом.

RАHОWА! Расни свети рат је неизбежан. То је једино и потпуно решење. Не могу више прљаве расе и Бела раса живети на истој планети и опстајати. Ми или они. Ова планета је цела наша, и биће једино станиште за наше будуће потомке за сва времена која долазе.

Pin It on Pinterest