Величанствена Бела раса


КРЕАТИВИСТИЧКО ВЕРОВАЊЕ #22

БИБЛИЈА БЕЛОГ ЧОВЕКА, Бен Класен

Бела раса је угрожена врста. Како бих приказао колико је наше размишљање постало изобличено, проучио сам два различита новинска чланка у истим новинама. Један се односио на збрку везану за изградњу Телико бране на реци Тенеси. Током градње за коју је било потребно 15.000 хектара земљишта и утрошено 50 милиона долара, одједном је случајно неко уочио да би непозната врсте ситне рибе могла бити угрожена. Та врста рибе нема неку познату вредност, нити има знатну популацију, чак шта више та мала рибица није била откривена пре 1973. године. Ипак, неки идиот тврдио је да ће брана угрозити њен опстанак, судске тужбе су уследиле, јели то за поверовати? Пројекат бране вредан 100 милиона долара заустављен је усред изградње перманентном забраном на темељу Закона о угроженим врстама.

Три године је пројект стајао на трошку америчких пореских обвезника. Био је потребан посебан акт Конгреса како би се поновно активирао.

Једна мртва шкољка зауставила је другу брану. Други чланак у истим новинама испричао је причу како је америчка војна инжењерија одустала од 280.000 долара вредног пројекта у Савиџу, у Минесоти кад је током уобичајног исушивања пронађена једна мртва шкољка величине тениске лоптице. Идентификована је као „угрожена” врста. На темељу једне мртве шкољке, посебан стручњак за шкољке са државног свеучилишта из државе Охајо дошао је испитивати шкољку. Није  успио идентификовати је. Поред тога, доведени су рониоци, али нису успели наћи још примерака шкољки. Након даљњих истраживања и без пронађених нових шкољки, пројект је коначно враћен у функцију.

Незаинтересовани за природну елиту. Толико је лудило и фанатичност које јеврејски пропагандни строј подстиче у јавном мњењу везано уз небитне врсте риба, шкољки и сличног, без обзира колико оне биле безначајне или бескорисне. Али када је у питању опстанак природне елите, Беле расе, никога није брига, а понајмање саму Белу расу. То је врло чудно, с обзиром да је Бела раса та којој је природа подарила највеће особине, која је природа пажљиво одгајала и селектирала да буде најузвишенија од свих на планети Земљи. Када су у питању црнци, Индијанци, Ескими или острвљани Фиџија, цели јеврејски естаблишмент се баца на саосећајност, проливање крокодилских суза и срцепарајућих апела. Олош не само да мора бити спашена, већ им се мора и помоћи, обилно субвенционисати и подржавати, како би се брже размножавали и загадили још више драгоценог простора на овој планети, нашем једином дому.

Али за опстанак Беле расе? Никога није брига.

Наша главна брига. Ми из Цркве Креатора бринемо о томе. Нас је итекако брига. Ми бринемо о опстанку природне елите до ступња крајње фанатичности. То је основна брига наше религије. Одлучни смо борити се не само за опстанак Беле расе, већ и за њено ширење и напредак. Сама основа наших начела су опстанак, ширење и напредак Беле расе. Ми смо Бела раса и Бела раса је основа наше религије. Можемо ли то још поједноставити? Нека Јевреји и обојене расе обрате пажњу на ово и нека гадови стрепе.

Потенцијална моћ уједињене Беле расе. Уједињена и организована Бела раса је десет пута моћнија и хиљаду пута вреднија од свих паразитских Јевреја, црнчуга и осталих обојених раса заједно. Ми у Цркви Креатора намеравамо ујединити, здружити и организовати ту силу ка конструктивној и важној сврси, за добробит Беле расе, и само Беле расе.

* * * * *

Зашто је то толико важно? Зашто је опстанак Беле расе толико битан? Већ само постављање тог питања је смешно и сувишно. Али с обзиром да ме је већ толико глупих људи, посебно белих људи питало то питање, покушаћемо им то приказати јасније.

1. Већ смо рекли да је у Белу расу, природа уложила свој највећи таленат, своју највећу пажњу и труд кроз генерације, како би створила најбољу расу свих времена. Нити једно друго биће нема толику интелигенцију, креативност, продуктивност, машту или пак свесност естетских вредности. Нити једно друго биће које је икад постојало није досегло толико висок ниво разумевања свемира, нити толико снажну способност схватања. Много је других вештина и карактеристика у којима је Бела раса супериорна, али наведено би требало бити довољно.

2. Други разлог, који је важан Креативистичком покрету и сваком лојалном припаднику Беле расе, је наглашен од стране саме природе. У сваком бићу, био то миш или лав, природа је усадила јак нагон, односно инстинкт, за самоодржањем, властитим опстанком и ширењем властите врсте. Зашто би неки припадник Беле расе потиснуо тај нагон, није јасно, и тиме он ради изопачење природе. Заправо, такво понашање је знак менталне поремећености и жеље са самоуништењем. Зашто би било који припадник Беле расе био забринут за опстанак неке врсте шкољке или ждралова, или црнаца, а био у потпуности индиферентан према опстанка природне елите чији је он припадник? То је ништа друго него чисто лудило.

3. Као што сам већ приказао у првом делу књиге ВЕЧНА РЕЛИГИЈА ПРИРОДЕ, Бела раса је та која је створила све цивилизације и све што је лепо и вредно на овом свету. Уколико би Бела раса нестала, с њом би нестале и све вредности које је наша велика цивилизација створила, чиме би и цивилизација сама била такође уништена.

4. Ваша деца и њихови потомци могу опстати, живети и просперирати само унутар оквира белачког друштва. Ако будемо део заједнице милијарди црнчуга, азијата и осталих раса, ваша деца, унуци и њихови потомци неће само бити осуђени на истрјебљење, већ ће чак и она мешана копилад која би преживела, бити део ужасне масе изгладнелог човечанства. Можете добити добар дојам таквог пакленог окружења ако посетите Индију, или још ближе Хаити. Или, како бисте волели да вам породица живи у Харлему? Да ли бисте хтели живети у држави која се састоји од црнчуга на сваком кораку? Зашто онда допуштате да таква страшна судбина задеси ваше будуће генерације?

* * * * *

Досадашња историја. Осврнимо се сада укратко на досадашњу историју Беле расе, њене успоне и падове, њена велика достигнућа и њене неуспехе да очува највећу вредност на планети Земљи – чистоћу својих гена. Кажемо кратки осврт, с обзиром да немамо нити простора нити намеру прегледаати целокупне историју на овим страницама. Већ сам то деломично направио у књизи ВЕЧНА РЕЛИГИЈА ПРИРОДЕ. Такође смо укратко обрадили ову тему у поглављу о великој римској цивилизацији. Овде желимо поставити неколико основа како би установили наш идентитет, схватили своју властиту вредност, профитирали из властитих грешака и тиме компетентније предвидели своју будућност.

Пут будућности. Зацртавање будућег пута Беле расе јесте бит ове књиге. То је основа наше религије. Како бисмо то учинили, најпре морамо Белу расу вратити у стварност, ка вечним законима природе, натраг ка здравом разуму. Наш први циљ је исправљање размишљања белог човека.

* * * * *

Нема поређења. Одмах ћемо изрећи очиту чињеницу: Бела раса је толико супериорнија од осталих раса да ту нема поређења. Ми препознајемо ту чињеницу као очиту из истог разлога из којег можемо препознати да миш и слон нису једнаки у величини те да је слон очито пуно већи.

Неједнакост врста. Увелике наглашавани клишеј „сви људи су једнаки“ је јеврејска измишљена превара створена како би се Бела раса спустила на ниво црнчуга и других обојених раса. Природа је одредила да све врсте буду неједнаке као што је очито из примера слона и миша. Не само да су врсте неједнаке, него су и појединци унутар исте врсте неједнаки. Један слон може бити снажан, велик и здрав. Други може бити болешљив, слабоуман и рођен као богаљ. Исто се примењује на мишеве, зебре, дивокозе или медведе. Неједнакост је закон природе, а не преседан.

Црнци су на дну. Тако је и са људским расама. У другом поглављу ово објашњавамо надаље приказујући цели систем примата – почевши са мајмунима. Али вратимо се „људима”, на дну људске лествице су црнци и све њихове варијанте. Сматрамо их једва људима, заправо, боље речено хуманоидима. Када их боље посматрамо у другом поглављу, приказаћемо каква су опасност постали за опстанак Беле расе и како је настала та ситуација. Између дна лествице и Беле расе која се налази на самом врху налазе се остале расе, попут Индијанаца, Хиндуса Индије, жутих Азијата, семитских Јевреја, Арапа и многих других. Класификујемо их једноставно као обојене расе за разлику од Беле расе, која једина окупира сами врх људске лествице.

Надмоћни на свим пољима. Како бисмо увидели величанствену супериорност Беле расе на свим пољима делатности током забележене историје, све што морамо учинити јесте прелистати странице неке од енциклопедија. Када то учинимо, наћи ћемо да је цели низ запањујућих достигнућа готово ексклузивно у домени Беле расе. То је чињеница, и тај успех је ништа мање него феноменалан.

Ера открића. Када погледамо поље открића налазимо примере попут Викинга који у својим чврстим бродовима прелазе северни Атлантик према Исланду, Гренланду и чак до обала Северне Америке, још давне 1000. године нове ере. Али заправо су током раздобља од 15. до 18. века, познатог као „доба открића”, гениј и смелост Беле расе дошли до пуног изражаја. Бели човек по имену Колумбо је поновно открио Америку и отворио широм врата беле колонизације на два велика континента. Следили су други одважни хероји попут Магелана, који је опловио свет, капетана Кука, који је открио Аустралију, Нови Зеланд, Хавајско острво и бројна друга подручја, Хенри Хуасон, Жак Картје, Де Сото, велико шпанско освајање Мексика, Кубе и Перуа и већине Јужне Америке, које су следили британско, француско и холандско освајање Северне Америке, Индије, Аустралије, и још много других крајева.

Истраживачи сви белци. Да, сви ови проналазачи, истраживачи и освајачи били су белци. Бели човек је био тај који је створио све цивилизације још од времена велике египатске цивилизације пред 5000 година. Бели човека је изградио и заузео морске пролазе кроз Суез и Панаму. Он је повезао континенте са железницама и аутопутевима. Бели човек је изумео телефон, радио, телевизију, рачунар, млазни погон и милион других знаучних достигнућа које обојене расе могу само посматрати у приглупом запрепаштењу.

Водећи на свим подручјима. Ми смо тек загребли површину брда достигнућа белог човјека када споменемо ове примере. На било којем подручју, било да се ради о изградњи градова, производњи хране, одеће; било да се ради о подручју језика, литературе, уметности, физике, хемије, математике, изума или било којем подручју које разликује цивилизованог човека од животиње, бели човек је толико напреднији од осталих раса да ту уопште нема поређивања. Као што смо већ споменули, све што морате учинити јест прелистати странице неке од енциклопедија.

Али, наравно, Јеврејин либерал ће рећи да су те енциклопедије написане од стране белог човека, стога су пристрасне. Истина, оне су написане од стране белог човека. Ако их желите упоредити са енциклопедијама које су ексклузивно написане о црнцима и од стране црнаца, Индијанаца или Ескима, слободно то учините, ако такве енциклопедије уопште и постоје.

Ако не постоје, зашто не постоје? Одговор је очит: а) те обојене расе нису постигле ништа вреднога о чему би писали, и б) они су преглупи да би и написали енциклопедију.

Сажетак природног поретка. Запамтимо: а) бели човек је бескрајно супериорнији од других раса; б) гени беле расе су најдрагоцјенија вредност на лицу Земље; ц) требали би бити поносни на наше расно наслеђе и на нашу јединствену позицију у поретку ствари у природи; и д) морамо научити гледати на живот и цели свет искључиво са гледишта белог човека, као што смо то већ јасно нагласили.

* * * * *

Изумирућа врста. Ипак, поред неоспориве супериорности, данас је Бела раса изумирућа врста. Она је крајње угрожена врста. И то поред чињеници да је јединствена и најуспјешнија врста свих времена. Нити једна друга врста није приказала толики гениј у погледу интелигенције, креативности, и достигнућа попут Беле расе. Нити једно друго биће није толико променило лице земље и контролисало друге врсте, птице, животиње, рибе па чак и ниже људске врсте, као што је то Бела раса учинила.

Морамо упозорити Белу расу. Поред свега чиме ју је природа обдарила, Бела раса умире и превише је збуњена да би то уопште схватила. Уместо тога, размишља о популацијској експлозији „људске врсте”, не разумејући да постоји непремостиви понор између ње саме и осталих раса „човечанства”. Нити, зачудо, схвата да су обојене расе те које се рапидно множе, док се Бела раса рапидно сужава и смањује, добровољно чинећи самоубиство.

Преплављена паразитима. Зашто је то тако? Зар Бела раса није способна сама себе прехранити? Да, она може себе прехрањивати лакше него икада пре, и још има могућности да прехрањује велики део осталих лењих паразитских раса.

Зар се не може обранити од инфериорних раса? Зар се не може такмичити са обојеним расама? Одговор на оба питања је „да, може”. Али неће.

Отупели инстинкт. Постављајући та питања почињемо указивати на дилему белог човека. Бела раса је способна сама се прехрањивати, множити и бранити се, ширити се и населити сав простор на планети. Али из неког чудноватог разлога, она то неће. Неће да следи смер који је природа усадила сваком бићу на лицу Земље: да се шири и множи и брине за себе.

Стога сада постављамо кључно питање. Зашто, када је толико способна да буде победник у борби за опстанак, Бела раса не успева у томе? Зашто уместо тога храни и промовише експанзију својих непријатеља и тихо чини самоубиство?

Дрогирана јеврејством. Одговор је једноставан: Бела раса пати од злоћудне болести на мозгу која се зове јеврество. Оно лежи на мозгу белог човека попут тешке летаргијске дроге, које се он или не жели, или не може отарасити. То је резултат низа вековне масовне пропаганде и манипулације. Ти мајстори манипулације свих времена, паразитски Јевреји, добро су обавили тај посао. Са великим умећем и одлучношћу они манипулишу мозгом и судбином белог човјека већ хиљадама година, још од доба египатске цивилизације.

Хришћанство је одиграло кључну улогу. Модерна и најсмртоноснија фаза започела је пред две хиљаде година кад су Јевреји осмислили хришћанство као средство којим ће уништити своје највеће непријатеље, Римљане. Хришћанство је било одскочна даска, као што видимо. Ова суицидална зараза је међу нама и данас, једнако смртоносна и деструктивна.

Одлучност. Циљ и дужност Цркве Креатора јесте исправити ову дијаболичну ситуацију. Наша је света дужност одстранити тај злоћудни јеврејски тумор са мозга наше драгоцене Беле расе и отерати га једном заувек. Као што имамо средства да ослободимо свет од тумора и срчаних болести, тако имамо и средства да уклонимо тај јеврејски тумор са умова наших белих расних другова. Прво и најважније оружје јест широка дистрибуција ових књига, БИБЛИЈЕ БЕЛОГ ЧОВЕКА и ВЕЧНЕ РЕЛИГИЈЕ ПРИРОДЕ.

Као што су у томе Јевреји успели, тако и ми морамо успети у ширењу наших идеја, наших начела. Почните сада и постаните фанатични бели активисти. Посветите се том, најчаснијем од свих циљева. Постаните минијатурни дистрибуцијски центар за ову књигу. Запамтите да имате 500 милиона белих расних другова који су потенцијално спремни прикључити вам се ако их упозорите и информишете. Учините то – учините то сада! Почните са дистрибуцијом ових основних начела и програма – БИБЛИЈЕ БЕЛОГ ЧОВЕКА.

Pin It on Pinterest