Зашто кажемо: „Бели животи су важни“

Зашто кажемо: „Бели животи су важни“

Уместо „Сви животи су важни“

О аутору: Мартин Кер је шеф кабинета „НОВОГ ПОРЕТКА

Крилатица „Црни животи су важни“ у почетку се појавила након црначких нереда у Фергусону у држави Мисури, 2014. Прво је слоган стекао одређену привлачност, како међу општом црном популацијом, тако и међу идеолошки настројеним анти-белачким левичарима. После неколико месеци стало се са коришћењем. Тврди заговорници покрета BLM нису заборавили. Уместо тога, ставили су га на полицу за будуће расне поремећаје.

Прилика се указала почетком ове године, након смрти црначког криминалца у полицијском притвору. Изненађујуће, овај пут се слоган проширио широм Америке. Медији, увек саосећајни са било којим питањем које се може искористити за подривање белог друштва, били су кључни за стварање популарности програма „Црни животи“ такође међу белим либералима и многим умереним људима, не само међу црначком популацијом и њеним аутистичним савезником „антифашистом“. Чак су и неки конзервативци придружили BLM.

Али нису сви на броју. Као што је представљено широј јавности, „Црни животи су важни“ потпуни је слоган. У том смислу многи белци то подржавају. Али међу марксистима који су је створили, „Црни животи су важни“ стенографија је за агресивнији и насилнији ток мисли: „Црни животи су важнији од било ког другог живота, а бели животи уопште нису битни“.

Небелци су углавном прилагођенији нијансама расног дијалога него Бели људи. Одвојено од црнаца, други небелци схватају да их „Црни животи су важани“ маргинализују. Стога није изненађујуће што Азијати, амерички Индијанци и Местици нису одушевљени. Заједно са многим Белцима, слоган „Сви животи су важни“, који имплицитно укључује и живот Црнаца, делује разумније. Уобичајни хришћани, са својим универзалистичким погледима, такође преферирају „Сви животи су важни“, иако се често приклоне црначкој сензибилности и слажу се са „Црни животи су важни“.

НОВИ ПОРЕДАК је, насупрот томе, усвојио слоган „Бели животи су важни“. Користили смо ово на банерима, налепницама и разгледницама и залагали смо се за WLM, на GAB, Stormfront и другим мрежним платформама. Ова порука је добро прихваћена у целој белој заједници. Људима се чини да су поштеног духа: ако су црни животи важни, зашто и бели животи не би били исто? Белци такође сматрају да је WLM психолошки задовољавајући одзив против подразумеваног расизма BLM-а.

 Поред ових тактичких разматрања, у основи су и стратешки разлози за употребу „Бели животи су важни“. У првом случају подстиче позитивну расну свест Белаца. WLM потврђује јединствену вредност белих људи, који су крајњи творци свега што називамо „цивилизацијом“. У друштву које континуирано напада, омаловажава и одбацује бели идентитет, „Бели животи су важни“ изричито подржава вредност наше расне крвне лозе или генотипа.

 Друго, „Бели животи су важни“ ради на порасту расне поларизације. Таква поларизација не само да се исплати, већ је заиста неопходна за наш опстанак у мултирасној септичкој јами модерне Америке. Не желимо да се наши гени асимилирају у неку неописиву мешовиту популацију угодну Јеврејима и њиховим савезницима – радије, желимо да наша крвна лоза остане чиста. „Сви животи су важни“, насупрот томе, подстичу и асимилацију и лажни појам расне једнакости.

Када се Бела особа сусретне са слоганом „Бели животи су важни“, то је приморава на избор: ако се сложе, то их ставља на једну страну велике расне поделе – нашу страну. Ако се не слажу – ако сматрају да бели животи нису важни – онда су изабрали пут расне смрти. Тај пут води до изумирања њихове јединствене расне душе, коју су им завештале небројене генерације предака. Јер ако неко заиста верује да бели животи нису важни, логичне последице тог веровања су или бездетство или мешање раса. У оба случаја, расна душа те особе заувек ће нестати у магли вечности.

 Многи белци су се оградили: Они не прихватају анти-бели наратив „Црни животи су важни“, али у овом тренутку нису спремни да са ентузијазмом прихвате позитивну, про-белачку поруку НОВОГ ПОРЕТКА. Слоганима „Сви животи су важни“ мајсторима ограђивања омогућава да одложе избор са којим се суочавају сви белци: бити или не бити. Јер на то се и своди: Бели људи морају или да се боре против растуће плима против белих осећања или да дозволе да буду заувек уроњени у плимни талас обојеног човечанства који захтева бели геноцид.

 У овом тренутку, „Бели животи су важни“ је бојни поклич заробљеног аријевског човечанства које стоји на ивици изумирања.

Позивамо све да се придруже НОВОМ ПОРЕТКУ у ширењу ове поруке надалеко међу белом популацијом – док још увек има времена да стрми клиз преокренемо у расни заборав.

Pin It on Pinterest